joi, 4 iulie 2013

Papuci Crocs dama - www.papucimaniac.ro



Pantofi pentru femei crocodil nu poat fi în partea de sus a liste de cumparaturi ai unei fete , dar, eu pot garanta că odată ce i-ati incercat va vor prinde sub vraja lor ,  crdeti-ma asa a fost si la mn . Oameni se pare ca au o anumita ura la inceput cand vad papuci Crocs care dispare imediat dupa ce ii incearca , si revin la sentimente superbe si incep sa ii laude , pentru ca da acesti papuci isi fac treaba si o fac profesionist .

Acesti papuci au fost proiectati in jurul anului 2002 de un tip care vroia sa ii faca papuci pentru barca , si nu au fost meniti din prima sa fie niste incaltari de uzura pentru picioare .Dar cu timpul cei care au cumparat si fabricat papuci Crocs s-au orientat spre un cat mai bun confort pentru cei care ii poarta astfel acuma acesti papuci ascund multe proprietati foarte bune pentru santatea dumneavoastra . Pe langa faptul ca acestia se gasesc intr-o mare varietate de culori si pot fi purtati foarte mult au inceput sa apara si anumite accesorii care ii fac si mai draguti , in plus pe langa papuci Crocs a inceput sa fabrice si cizme si ghete si sandale toate avand aceleasi proprietati foarte bune pentru sanatatea voastra .

Cum poate un papuc sa ascunda atatea beneficii pentru sanatate ? Ei bine, saboți Crocs au fost certificati de către Consimiu de Ergonomie  SUA și Podiatric American Medical Association. Deci, deși eu nu pot pretinde pe deplin ca știu exact ce fac aceste două instituții, ceea ce sunt sigur este că ei știu mai multe despre picioare și mecanica de lucru ale organismelor noastre decât majoritatea dintre noi, inclusiv eu. Ei nu ar aproba nimic care nu ar fi considerat vrednic.

Cum au acest pantofi modest justifică astfel de distincții înalte atunci? Ei bine, în primul rând acestia sunt realizati din spuma special fabricata care este o chestie destul de intelegenta nu credeti . Acesta conține o substanta anti microbi si anti-fungica , care, în combinație cu proiectarea Crocs a saboțior permite debitul maxim de aer necesar în jurul picioarelor tale.Deci asta inseamna ca picioarele dumneavoastra vor fi mai aerisite mirosurile neplacute vor disparea , iar microbi nu vor mai fi atata prezenti . De asemenea, în cazul în care picioarele tale sunt uscate sau aveti infectii cu anumite ciuperci fungice acesti papuci va vor ajuta foarte mult .

Dar, spre deosebire de alti papuci ei susțin bolta piciorului tau , care, la rândul său, reduce presiunea exercitată pe picioarele tale și crezi sau nu acest lucru ajută la corectarea posturi rele a mersului , așa se pune presiune mai puțina pe coloana vertebrala .

Deci, dacă nu ați încercat pantofi pentru femei crocodil sau la oricare dintre celelalte stiluri va invitam in magazinul nostru online si va asiguram ca sigur va fi „ dragoste la prima purtare ” . Tuturor ne place pentru sa ne tratam picioarele noastre, cu acesti pantofi sigur le veti trata regeste si asta va fi foarte benefic pentru sanatatea dumneavoastra . Toate produsele de la noi din magazin sunt originale si se ofera garantie de pana la 90 de zile , in plus puteti face precomenzi si va putem aduce produsele in maxim 4-5 zile direct de la cel care le fabrica

Cumpararea de papuci crocs nu a fost niciodata mai usor , intr-ati in magazinul nostru si de acolo va plasati comanda si apoi lasati totul la noi ca sa va rezolvam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu