miercuri, 27 aprilie 2016

Epantofi site-ul numarul 1 in materie de incaltaminte si imbracaminte online

Epantofi.ro a aparut la sugestia clientilor din tara ce comandau adidasii telefonic si vroiau ca pe viitor sa comande online, totul sa fie mai rapid si mai usor de comandat. Ne-am conformat si le multumim pentru sugestie pentru ca astazi site-ul sa fie unul dintre cele mai puternice si unul dintre cele mai serioase site-uri ce comercializeaza incaltaminte sport pe internet.

Dovada ca seriozitatea isi spune cuvantul, este lejeritatea si rapiditatea cu care se gaseste site-ul pe internet. Cautand dupa adidasi originali, adidasi nike, adidasi puma – nike sau adidas, site-ul nostru iti va aparea in primele rezultate, ramanand doar sa intri pe site si sa comanzi perechea dorita.



Site-ul nostru a ajuns unde este astazi datorita investitilor in campanii de promovare, pagina de Facebook, Twitter sau Google+. Practic am investit sa fim prezenti peste tot, sa fie mai usor sa comandati produsele noastre, indiferent de ce platforma sau retea de socializare folositi.

Bineinteles ca fara voi (clientii) nu am fi reusit, voi motivandu-ne prin comentariile bune la adresa noastra si comenzile prin care ati fost multumiti. Faptul ca un client e multumit ne motiveaza si mai mult pentru o continua dezvoltare.

Toate produsele noastre sunt 100% originale, avem sute de modele de incaltaminte sport pentru barbati, femei sau copii si cel mai important multe marimi pentru ca modelul dorit sa ti e potriveasca si sa ajunga la tine acasa in maxim 24h.

Un comentariu:

  1. Am cumparat in nenumarate randuri...unii zic ca marfa e contrafacuta,mananca rahat,sant f .ok si incaltaminte super la preturi imbatabile

    RăspundețiȘtergere